Η διαδικασία κράτησης

P

Διαδικασία Κράτησης

Πώς λειτουργεί, τι στοιχεία ζητάμε και γιατι…

Η εφαρμογή θα σου ζητήσει υποχρεωτικά να συμπληρώσεις το κινητό σου τηλέφωνο. Αυτό χρησιμοποιείται για να σου στείλουμε μία αυτόματη ειδοποίηση (με μήνυμα κειμένου – SMS) ότι το ραντεβού σου έχει κλειστεί (εντός 12 ωρών τις εργάσιμες ημέρες και ώρες). Επίσης, μία ημέρα πριν το ραντεβού σου, θα λάβεις μία γραπτή υπενθύμιση με μήνυμα κειμένου. Αν ο αριθμός που δώσεις δεν είναι σωστός, τότε το ραντεβού σου δεν θα ισχύει.

Επίσης, κρατάμε τον αριθμό σου, μέχρι να ολοκληρωθεί το ραντεβού για να σε ειδοποιήσουμε σε περίπτωση που για λόγους ανωτέρας βίας (π.χ. ακραία καιρικά φαινόμενα, απεργίες) χρειαστεί να ακυρώσουμε την εξέταση. Τα στοιχεία αυτά δεν χρησιμοποιούνται πουθενά αλλού: δεν θα λάβεις άλλα μηνύματα ή κλήσεις από εμάς, ούτε από τρίτα άτομα.

Δεν χρειάζεται να δώσεις κάποιο email.

Σε παρακαλούμε, σε περίπτωση που πρέπει να ακυρώσεις το ραντεβού σου, να μας ενημερώσεις. Αθήνα: 210 33 10 400 – Θεσσαλονίκη: 2310 282 284

Είμαστε εδώ για να σε βοηθήσουμε να νιώσεις αυτοπεποίθηση και να αποκτήσεις γνώση για τη σεξουαλική σου υγεία, ανεξάρτητα από το σεξουαλικό σου προσανατολισμό, την ταυτότητα φύλου σου και τις σεξουαλικές πρακτικές που ακολουθείς.

Τα «Checkpoint» βρίσκονται στην Αθήνα και στη Θεσσαλονίκη, σε κεντρικά και εύκολα προσβάσιμα σημεία.

Αν θες περισσότερες πληροφορίες, μπορείς να δεις την κεντρική μας σελίδα!